Over Ons

OVER ONS

ContactlensOnline geeft u de mogelijkheid om op een (medisch) verantwoorde wijze contactlenzen en aanverwante oogheelkundige produkten te kopen via het internet.

ContactlensOnline wordt ondersteund door oogartsen, gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen. Vanuit deze achtergrond geeft ContactlensOnline adviezen over het dragen van contactlenzen op een medisch verantwoorde manier en informatie over oogheelkundige problemen in het algemeen.

ContactlensOnline is een onderdeel van: Worldlenses.com BV

Bezorging

De prijs die u voor uw contactlenzen bij ContactlensOnline betaalt is inclusief bezorging aan huis door PostNL. Deze bezorging vindt binnen Nederland meestal plaats binnen 1-4 dagen na uw bestelling, ook als dit een zaterdag is (zon- en feestdagen uitgezonderd), op een door u opgegeven afleveringsadres. Bezorging vindt overdag plaats. (In een enkel geval is de bestelling niet meteen voorradig, en dan kan het soms tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt).

Als u uw bestelling buiten Nederland wilt ontvangen, dan worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Nadat uw betaling door ons ontvangen is, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw opdracht. Deze bevestiging van uw opdracht ontvangt u vrijwel direct als u met IDeal of met een credit card betaalt. U ontvangt een tweede e-mail bericht wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat.

In de meeste gevallen zal de bestelling bij u in de brievenbus gedaan worden. Als het pakket te groot is voor de brievenbus, dan zal uw bestelling bij u aangeboden worden door de PostNL pakketservice. Wanneer u bij de eerste bezorging niet thuis bent, dan wordt de zending van dinsdag tot en met zaterdag nog een tweede keer bij u thuis aangeboden. Indien u bij de tweede bezorgpoging wederom niet aanwezig bent, dan wordt een bericht achtergelaten waar de zending afgehaald kan worden. Dit is meestal het dichtstbijzijnde postkantoor.

U heeft dan 3 weken de tijd om daar uw bestelling af te halen. Indien uw bestelling niet binnen 3 weken na uw opdracht daartoe bij het door u opgegeven afleveringsadres aangeboden is, dan heeft u het recht om de koop ongedaan te maken en ontvangt u, na annulering van de koop, uw betaling binnen 4 weken retour.

Garantie

ContaclensOnline staat garant voor de kwaliteit van de op de site aangeboden produkten. ContactlensOnline levert slechts produkten die voldoen aan de CE-normen. De door ContactlensOnline geleverde produkten worden rechtstreeks van de betreffende fabrikant afgenomen.

Wanneer de door ContactlensOnline geleverde produkten niet aan uw wensen en/of aan de op de site vermelde specificaties voldoen dan ontvangt u, na retourneren van de zending aan ons, het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour. Dit geldt ook als u binnen 14 werkdagen uw bestelling onbeschadigd aan ons terugstuurt.

Wij doen ons uiterste best om binnen de afgesproken termijn uw bestelling te leveren. Desondanks kan ContactlensOnline niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de aflevering. ContactlensOnline is niet verantwoordelijk voor problemen gerelateerd aan de algemene toegankelijkheid van internet.

ContactlensOnline is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door onjuist en/of onzorgvuldig gebruik van de produkten geleverd door ContactlensOnline.

ContactlensOnline doet zijn uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie die op deze site staat juist is. Desalnietemin zijn fouten en verzuimen niet uit te sluiten. Aangezien ContactlensOnline geen invloed heeft op de manier waarop de informatie die op de site staat door de gebruiker begrepen en gebruikt wordt, wijst ContactlensOnline iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten, directe en indirecte schade van welke aard dan ook voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie. Voor een veilig en probleemloos gebruik van contactlenzen adviseert ContactlensOnline om twee maal per jaar uw ogen te laten controleren door een deskundige op het gebied van contactlenzen (contactlensspecialist, optometrist of oogarts).

Betaling

De prijs die u voor uw contactlenzen bij ContactlensOnline betaalt is inclusief BTW en inclusief bezorging aan huis door PostNL.

De betaaldienst van ContactlensOnline wordt verzorgd door Omnikassa van de Rabobank en biedt de hoogste vorm van geheimhouding en beveiliging. Betaling loopt via een beveiligde verbinding (Secure Socket Layer, Secure Electronic Transaction). Bescherming van klantgegevens en financiële gegevens wordt gewaarborgd door zware versleuteltechnologieën en andere maatregelen (waaronder een firewall).

ideal_logo
mastercard
visa
maestro
vpay

Wat maakt ContactlensOnline zo uniek?

ContactlensOnline biedt u de mogelijkheid om uw vragen op medisch oogheelkundig gebied en op het gebied van contactlenzen te laten beantwoorden door de oogartsen van ContactlensOnline via uw e-mail;

Nieuwe bestellingen van bestaande klanten worden met vorige bestellingen vergeleken. Bij grote afwijkingen neemt een medewerker van ContactlensOnline direct contact met de klant op om de reden van die afwijking te bespreken;

ContactlensOnline bevat medische wetenswaardigheden die betrekking hebben op het veilig en medisch verantwoord dragen van contactlenzen en actuele informatie op algemeen oogheelkundig gebied;

ContactlensOnline beschikt over de ‘geld terug regeling’ na een oogcontrole, bij en door uzelf uitgekozen opticien of contactlenspraktijk, niet alleen de veiligste maar ook de voordeligste site voor uw ogen is;

wordt ondersteund door oogartsen die gespecialiseerd zijn in contactlenzen en contactlens-gerelateerde oogproblemen;

levert alle topmerken contactlenzen voor zeer scherpe prijzen, zonder meerkosten voor verzending, administratie etcetera;

verenigt het gemak van bestellen van contactlenzen via het internet met betrouwbaarheid en een verantwoord gebruik van de produkten.